Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η σέξι πόζα στην ερημική παραλία και η πιο γλυκιά φωτογραφία με τον μπέμπη της!

Ένα από τα πιο όμορφα καλοκαίρια της ζωής της περνά φέτος η Σταματίνα Τσιμτσιλή αφού είναι το πρώτο με το γιο της! Η παρουσιάστρια του Alpha αυτές τις μέρες απολαμβάνει τις διακοπές της με τον σύζυγο και την κόρη της και ετοιμάζεται για τη νέα τηλεοπτική σεζόν!

Η Σταματίνα χαλαρώνει απολαμβάνοντας ερημικές παραλίες και βόλτες το βράδυ στο νησί αλλά η γλυκιά καθημερινότητά της έχει και τη φροντίδα τόσο των δυο κοριτσιών της όσο και του μπέμπη! Αυτή ειδικά είναι η πιο όμορφη… κούραση της ημέρας!

Χθες βράδυ η Σταματίνα δημοσίευσε μια από τις πιο γλυκές φωτογραφίες της με τον 4 μηνών γιο της αγκαλιά, ενώ λίγες μέρες πριν πόζαρε στην ερημική παραλία δείχνοντάς μας την εκπληκτική σιλουέτα της 4 μήνες μόνο μετά τη γέννηση του μοναχογιού της

Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164