Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η τρυφερή της σχέση με την αδερφή του Θέμη Σοφού, Αγγελική

Το ετήσιο “ραντεβού” της με την οικογένεια του συζύγου της Θέμη Σοφού έδωσε και φέτος στην ιδιαίτερη πατρίδα του δικηγόρου, την Αρχαία Κόρινθο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η Αρχαία Κόρινθος έχει γίνει σταθερός προορισμός για τις πασχαλινές τους διακοπές τα τελευταία χρόνια.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) στις

Το τοπίο που αντίκριζε η παρουσιάστρια λίγο πριν την Ανάσταση.

Ο γνωστός δικηγόρος έχει δύο αδερφές, την Νατάσσα και την Αγγελική οι οποίες λατρεύουν τη νύφη τους. Τα αισθήματα είναι αμοιβαία καθώς η Σταματίνα Τσιμτσιλή νιώθει πολύ δεμένη με την οικογένεια του συζύγου της. Μάλιστα η παρουσιάστρια έχει μια ιδιαίτερη σχέση με την Αγγελική Σοφού που είναι επίσης δικηγόρος και συνεργάζεται με τον αδερφό της.

Από τις περσινές πασχαλινές διακοπές τους στην Αρχαία Κόρινθο.

Οι δυο τους πόζαραν σε μία φωτογραφία στην εξοχή της Αρχαίας Κορίνθου, που “πρόδωσε” μια κοινή τους αγάπη, τον αθλητισμό. Μπορεί οι δυο τους να μην έχουν λάβει μέρος στο Σπάρταθλον, αλλά η Σταματίνα Τσιμτσιλή πολύ πρόσφατα τερμάτισε τον Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης. Η Αγγελική Σοφού από την άλλη είναι αθλητικός τύπος και κάθε χρόνο λαμβάνει μέρος στον αγών 10 χλμ του Μαραθωνίου.

Το φετινό… πασχαλινό ενσταντανέ τους!

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να τις δούμε κάποια στιγμή να τρέχουν δίπλα δίπλα! Το σίγουρο είναι πώς θα τις βλέπουμε αγαπημένες, αφού για την παρουσιάστρια του Alpha η οικογένεια του Θέμη Σοφού είναι και δική της οικογένεια.

Read More

And More