Σταματίνα Τσιμτσιλή: Κάνει γυμναστική στο σπίτι αγκαλιά με τον γιο της!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή καθημερινά βγαίνει εκτός σπιτιού προκειμένου να βρεθεί στο πλατό της εκπομπής  “Happy Day“. Η γνωστή παρουσιάστρια ενημερώνει μαζί με την ομάδα της τους τηλεθεατές για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον κορονοϊό ενώ παράλληλα συμβάλλει και στην ψυχαγωγία τους. Η ίδια τηρεί όλα τα απαραίτητα μέτρα σύμφωνα με τις οδηγίες που δόθηκαν από το Υπουργείο Υγείας.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φροντίζει όταν επιστρέφει στο σπίτι της να περνά δημιουργικό χρόνο με τα τρία παιδιά της, Νάγια, Μαίρη και Γιάννη, και τον σύζυγό της, να τακτοποιεί τις δουλειές που έχει κατά νου, να μαγειρεύει και φυσικά να κλέβει λίγο χρόνο για γυμναστική. Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης διαθέτει μια άψογη σιλουέτα, η οποία είναι αποτέλεσμα ισορροπημένης διατροφής και γυμναστικής.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η γλυκιά μανούλα φόρεσε τα αθλητικά της, πήρε το στρώμα της γυμναστικής και ξεκίνησε να προπονείται. Ωστόσο, κάποιος ήθελε μερικές αγκαλιές και έτσι γυμναστική διεκόπη με τον πιο γλυκό τρόπο! Την αποκάλυψη έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram. Όπως θα δεις, μαμά και γιος απολαμβάνουν την τρυφερή αγκαλιά!

Δες τη φωτογραφία:

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι χαζομαμά!

Read More

And More