Σταματίνα Τσιμτσιλή: Κάτι τρέχει με τον Alpha; Τι αποκάλυψε για το μέλλον της συνεργασία της με το κανάλι της Κάντζας;

Από Μάρτη καλοκαίρι κι από Αύγουστο χειμώνα… Καλά τώρα που κοντεύει κι ο Απρίλης να φύγει; Τι να λέμε! Που θέλω να καταλήξω λατρεμένη; Στο γεγονός ότι μπορεί η φετινή τηλεοπτική χρονιά να μην έχει ρίξει ακόμα αυλαία, όμως, οι ζυμώσεις και τα… πήγαινε-έλα στα κανάλια για του χρόνου, ήδη, έχουν ξεκινήσει!

Σήμερα ,λοιπόν, ήταν η Χριστίνα Λαμπίρη καλεσμένη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και επειδή έχουν ακουστεί πολλά σε σχέση με το “Happy Day”, την πορεία του του χρόνου στον Alpha και την συνεργασία της Σταματίνας Τσιμτσιλή με το κανάλι, η Χριστίνα (πάντα Θεά…) με τομ γνωστό αφοπλιστικό της τρόπο εννοείται πως έσπευσε να μάθει το τι ακριβώς θα συμβεί με την καθημερινή εκπομπή του καναλιού της Κάντζας για την σεζόν 2017-2018! Μια φορά δημοσιογράφος, για πάντα δημοσιογράφος…

Όσο για την Σταματίνα; Χωρίς να χάσει καθόλου την ψυχραιμία της, προχώρησε σε αποκαλύψεις. Αλλωστε, δεν έχει να φοβηθεί κάτι… Μπορεί η εκπομπή της φέτος να δοκιμάστηκε στους πίνακες τηλεθέασης ,όμως, ξανά βρήκε την… φόρμα της και το κανάλι είναι απόλυτα ευχαριστημένο από την οικοδέσποινα του “Happy Day”!

Τι μας αποκάλυψε;

“Συνεχίζουμε, Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος, βεβαίως ναι”, δήλώσε χαρακτηριστικά και έσπευσε να συμπληρώσει: “Συμβόλαιο υπάρχει, τουλάχιστον το δικό μου είναι έως το 2018. Όσο για όλους εδώ, εγώ τους θέλω παρέα μου…”
Ως γνωστόν παρέα που κερδίζει, δεν την αλλάζεις!!!

Read More

And More