Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ξέγνοιαστες στιγμές στην Πάρο με την οικογένειά της!

Μπορεί να είναι από τους τελευταίους που έκλεισαν τις εκπομπές τους για καλοκαίρι, η Σταματίνα Τσιμτσιλή όμως, αφού αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό του Happy Day, ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, ετοίμασε βαλίτσες και έφυγε με την οικογένειά της για την Πάρο. Και φυσικά δεν έχει σταματήσει να περνά στιγμές ξεγνοιασιάς με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Μετά από ένα δύσκολο χειμώνα, με πολύ δουλειά, άγχος και αγωνία για τον κορονοϊό, η όμορφη Σταματίνα Τσιμτσιλή μαζί με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό και τα τρία τους παιδιά: την Νάγια, την Μαίρη και τον μικρό Ιωάννη έφυγαν για το αγαπημένο τους νησί στις Κυκλάδες. Το γεγονός, μάλιστα, ότι το ζευγάρι διαθέτει εξοχική κατοικία στην Πάρο, ήταν καθοριστικός παράγοντας για να φύγει το μεγαλύτερο άγχος της παρουσιάστριας που ήθελε την άνεσή της για τη φροντίδα και τις ανάγκες των τριών παιδιών της.

Μόλις λοιπόν, το ζευγάρι έφθασε στο νησί και τακτοποιήθηκε στο σπίτι, άρχισαν οι βόλτες στα γραφικά σοκάκια, οι βουτιές στα γαλανά νερά και οι περίπατοι στην παραλία, αλλά και το non stop παιχνίδι.

Η Σταματίνα, μάλιστα, φαίνεται πως χαλάρωσε αρκετά και δεν σταματά να απολαμβάνει την ηρεμία των διακοπών και τη μαγεία του απέραντου γαλάζιου. Και φυσικά δεν ξεχνά να ανεβάσει και στα Social media φωτογραφίες από τις φετινές διακοπές της!

Read More

And More