Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ξεκίνησε τα χριστουγεννιάτικα ψώνια με τις κόρες της! [pics]

Σε λιγότερο από ένα μήνα οι καμπάνες θα σημάνουν… Χριστούγεννα! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μία από τις Ελληνίδες που όχι μόνο ανυπομονούν να έρθουν οι γιορτές για να τις περάσει με την οικογένειά της, αλλά που στόλισαν χριστουγεννιάτικο δέντρο από πολύ νωρίς! Η οικοδέσποινα του Happy Day στον Alpha έχει μπει ήδη σε christmas mood και περιμένει πώς και πώς να έρθουν επιτέλους τα Χριστούγεννα.

Μπορεί η Σταματίνα να έχει ένα απαιτητικό επαγγελματικό πρόγραμμα αλλά και αρκετά πρωινό ξύπνημα, ωστόσο τα Σαββατοκύριακα είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένα στην οικογένειά της. Γι’ αυτό και πριν περίπου μία εβδομάδα έκατσε με τις κόρες της και στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο, γεμίζοντας το σπίτι με κάθε είδους στολίδια. Λίγο πριν το στολίσουν, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Σταματίνα Τσιμτσιλή μαζί με τις κόρες της Νάγια και Μαίρη σε γνωστό εμπορικό κέντρο να κάνουν τις πρώτες χριστουγεννιάτικες αγορές για φέτος.

Η γνωστή παρουσιάστρια είναι μια άκρως τρυφερή μαμά και δεν άφησε στιγμή τα κορίτσια από το πλευρό της! Οι μικρές όσο μεγαλώνουν γίνονται ολόκληρες δεσποινίδες και αποκτούν το δικό τους μοναδικό στυλ.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More