Σταματίνα Τσιμτσιλή: Κυριακάτικη βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με την οικογένειά της! [pics]

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή καταφέρνει εδώ και πέντε χρόνια να πρωταγωνιστεί στον χάρτη της μικρής οθόνης και να θεωρείται ένα από τα δυνατά χαρτιά του Alpha. Η παρουσιάστρια έχει μία πολύ απαιτητική καθημερινότητα, λόγω της εκπομπής “Happy Day” που παρουσιάζει, με αποτέλεσμα ο ελεύθερος χρόνος της είναι πολύ πιεσμένος.

Ωστόσο, πάνω από όλα, είναι μία full time μαμά. Μπορεί οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις να είναι αυξημένες, εκείνη όμως πάντα βρίσκει χρόνο να περνάει με τα τρία της παιδιά. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social meida φωτογραφίες από οικογενειακές στιγμές τους.

Το απόγευμα της Κυριακής, λοιπόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στους followers της στο Instagram πώς έκανε μια βόλτα με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, τις κόρες της Νάγια και Μαίρη και τον μικρό Γιάννη-Ερφαίμ στο κέντρο της Αθήνας.

Εκμεταλλευόμενοι τον ηλιόλουστο καιρό, αλλά και το ότι κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα τα μουσεία και οι αρχαιολογικοί χώροι έχουν ελεύθερη είσοδο, όλοι μαζί απόλαυσαν μια βόλτα στο Μοναστηράκι, επισκέφθηκαν την Βιβλιοθήκη του Αδριανού και την Ρωμαϊκή Αγορά της Αθήνας, έβγαλαν πολλές φωτογραφίες και γνώρισαν από κοντά τον πολιτισμό της χώρας μας.

Η οικοδέσποινα του Happy Day, μάλιστα, δημοσίευσε κάποια στιγμιότυπα στον προφίλ της, γράφοντας: “Κυριακάτικη βόλτα στο κέντρο της Αθήνας! Παρεμπιπτόντως η πρώτη Κυριακή κάθε μήνα είναι η τέλεια ευκαιρία για μια βόλτα στα μουσεία γιατί η είσοδος είναι δωρεάν. Καλή εβδομάδα να έχουμε” .

Δες τις φωτογραφίες:

Μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στον αέρα του Happy Day, το πρωί της Δευτέρας, για την κυριακάτικη βόλτα που έκανε με την οικογένειά της στο κέντρο της Αθήνας.

Δες το βίντεο:

Η παρουσιάστρια ήταν αρκετά ευδιάθετη και δεν δίστασε να χαιρετήσει με το χαμόγελο στα χείλη όσους την συνάντησαν από κοντά και θέλησαν να της μιλήσουν.

Read More

And More