Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μας είπε “αντίο” και μας υποσχέθηκε πολλές αλλαγές για του χρόνου!

Η μία μετά την άλλη όλες οι εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης ρίχνουν αυτές τις ημέρες αυλαία, τηρώντας ευλαβικά τις τηλεοπτικές παραδόσεις. Βλέπεις, λατρεμένη κάθε χρόνο τέτοια εποχή η τηλεόραση κατεβάζει ρολά και ανανεώνει μαζί μας το ραντεβού της για την επόμενη σεζόν, με όλους τους τηλε-αστέρες και όλες τις τηλε-αστερίδες να παίρνουν τα κουβαδάκια τους και να την κάνουν για άλλες, πιο ήρεμες και… έρημες παραλίες, μακριά από τα φώτα και τις κάμερες.

Εξαίρεση στο κανόνα δεν θα μπορούσε να είναι και το “Happy Day” που σήμερα πουρνό-πουρνό μας είπε το καλοκαιρινό του “αντίο”. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εμφανώς συγκινημένη εύχηθε “καλό καλοκαίρι” στους τηλεθεατές και μάλιστα; Δεν απέφυγε να προαναγγείλει αλλαγές ενόψει νέας τηλεοπτικής χρονιάς.

Βλέπεις, η φετινή σεζόν, η σεζόν 2016-2017 ήταν μία μέτρια σεζόν για την καθημερινή, ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha. ‘Ηταν μία σεζόν με έντονες διακυμάνσεις στους πίνακες τηλεθέασης. ‘Ηταν μία σεζόν που η συγκεκριμένη εκπομπή εμφάισε σοβαρά σημάδια κόπωσης και φθοράς, κάτι που η Σταματίνα εννοείται πως διαπίστωσε και η ίδια και επειδή είναι ένα έξυπνο κορίτσι, θέλησε να μην κάνει πως δεν καταλαβαίνει, αλλά να δει αυτά τα προβλήματα… κατάματα, γι ΄αυτό και αποφάσισε μαζί με το κανάλι και τους συνεργάτες της, του χρόνου η εκπομπή να βγει στον αέρα, αφού περάσει πρώτα από ένα γενναίο λίφτινγκ!

Τα πράγματα για την Σταματίνα του χρόνου δεν θα είναι εύκολα, γιατί θα βρίσκεται και πάλι απέναντι από τον “Καφέ” της Κατερίνας Καινούργιου! Η Κατερίνα μπορεί να ξεκίνησε αυτή τη νέα της τηλεοπτική προσπάθεια στο Epsilon με μεγάλη δυσκολία, όμως, χάρη στην επιμονή της και στην διαολεμένη επιμονή του αρχισυντάκτη της Θέμη Μάλλη, τα κατάφερε.

Τα κατάφερε και ο “Καφές” της άρχισε να φουσκώνει στους πίνακες τηλεθέασης, φτάνοντας στο σημείο να απειλεί ευθέως τον ανταγωνισμό και την δυναμική του “Happy Day”!

‘Ετσι, η Σταματίνα πράττει σοφά και περνά σε αλλαγές, γιατί είναι γνωστό το σλόγκαν… ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε! Τι ακριβώς είπε σήμερα στο αντίο της η οικοδέσποινα του “Happy Day”;

“…Το ότι ήταν μια δύσκολη χρονιά για μας το καταλάβατε από την πρώτη στιγμή γιατί καλώς ή κακώς αυτό το γυαλί είναι διάφανο κι εμείς δεν είμαστε ηθοποιοί, είμαστε άνθρωποι της διπλανής πόρτας που απλά έτυχε να έχουμε έναν αυθορμητισμό, να τα λέμε καλά και να μπορούμε να σας κάνουμε παρέα.

Πολλές φορές φάνηκε η ανασφάλειά μας, η στεναχώρια μας, τα νεύρα μας, η αγωνία μας για το αύριο, γιατί δεν είναι εύκολο να δουλεύεις σε μία δουλειά που δεν ξέρεις αν στο τέλος του μήνα θα υπάρχει, αν στο τέλος του μήνα ο άνθρωπος που ηγείται θα έχει να σε πληρώσει γιατί το μαγαζί του δεν έχει άδεια.

Σε όλο αυτό εμείς κληθήκαμε να είμαστε χαμογελαστοί, να παραμερίσουμε την αγωνία μας και τον φόβο μας και να προσπαθούμε να είμαστε το χαρούμενό σας ξεκίνημα, Δεν το καταφέρναμε πάντα με επιτυχία, ειδικά στο πρώτο τετράμηνο, αλλά νομίζω ότι στην πορεία βρήκαμε τα πατήματά μας.

Σας υπόσχομαι μέσα από την καρδιά μου ότι μαζί με τα αγόρια που παραμένουν η σταθερή βάση αυτής της ομάδας, την ομάδα πίσω από τις κάμερες, την αρχηγό μας Μαίρη Παλιαλέξη, όλη τη δημοσιογραφική ομάδα, την παραγωγή, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όποιες αλλαγές χρειάζονται για να είμαστε το πιο χαρούμενο πρωινό σας ξύπνημα.
Θα φροντίσουμε να ανανεωθούμε, να δούμε τι είναι αυτό που θέλετε, τι είναι αυτό που σας λείπε και να γυρίσουμε τον Σεπτέμβρη γεμάτοι ξεκούραση, ελπίδες και θετική ενέργεια για να σας κάνουμε και πάλι ένα πολύ όμορφο πρωινό ξύπνημα…”
Για να δούμε, για να δούμε…

Read More

And More