Σταματίνα Τσιμτσιλή: Με απόλυτα chic look, σε επαγγελματικό ραντεβού στο Μαρούσι! [pics]

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Η εκπομπής της “Happy Day” στον Alpha σημειώνει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ενώ βιώνει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του συζύγου της, Θέμη Σοφού, με τον οποίο έχει αποκτήσει τρία υπέροχα παιδιά.

Η παρουσιάστρια είναι μια full time μαμά και φροντίζει να αφιερώνει όλο τον ελεύθερο χρόνο της στη Νάγια, τη Μαίρη και τον Ιωάννη-Εφραίμ, που αποτελούν για εκείνη την απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή τους. Έτσι, λοιπόν, όταν δεν βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Alpha, περνώντας μαζί τους ποιοτικό χρόνο.

Πρόσφατα, ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Σταματίνα Τσιμτσιλή σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, όπου μετά το τέλος της εκπομπής της, προκειμένου να πραγματοποιήσει ένα επαγγελματικό ραντεβού. Με απόλυτα chic look και μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις, η οικοδέσποινα του “Happy Day” συναντήθηκε σε γνωστό cafe bar με μία μελαχρινή γυναίκα, παρέα με την οποία απόλαυσε τον καφέ της και συζήτησε για αρκετή ώρα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η παρουσία της δεν πέρασε απαρατήρητη, αφού η Σταματίνα είναι μια όμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα. Έτσι, λοιπόν, όσοι αντιλήφθηκαν την παρουσία της δεν πήραν τα μάτια τους από πάνω της.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More