Site icon TLIFE

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Mε καλοκαιρινό outfit, στο πλευρό της φίλης της Μαριέττας Χρουσαλά!

Η φιλία της Σταματίνας Τσιμτσιλή με την Μαριέττα Χρουσαλά κρατά πάρα πολλά χρόνια. Η γνωριμία τους ξεκίνησε από τον τηλεοπτικό σταθμό Alter που εργάζονταν και οι δύο στο παρελθόν. Η χημεία τους φάνηκε αμέσως και στα χρόνια που ακολούθησαν η μία έχει σταθεί στο πλευρό της άλλης σε πολλές ευτυχισμένες αλλά και δύσκολες στιγμές.

Το απόγευμα της Τετάρτης ο φωτογραφικός φακός του TLIFE της απαθανάτισε να σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων. Η Μαριέττα παρουσίασε τη νέα συλλογή σανδαλιών που σχεδίασε και η οικοδέσποινα του Happy Day ήταν εκεί για να τη στηρίξει. Ασφαλώς είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει και μερικά από τα νέα σχέδια.

Η Σταματίνα άλλωστε ετοιμάζωντας να κυκλοφορήσει τη δική της συλλογή με ρούχα δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη μόδα. Μια αγάπη που πάντα είχε αλλά πια την αντιμετωπίζει σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η παρουσιάστρια του Alpha έκλεψε τις εντυπώσεις με το απόλυτα καλοκαιρινό της oufit και πόζαρε χαμογελαστή στον φωτογραφικό μας φακό. Το ίδιο όμως και η Μαριέττα που είχε την τιμητική της και δεν σταμάτησε να υποδέχεται τους διάσημους φίλους της στη γιορτή που ετοίμασε!

Δες φωτογραφίες από τη συνάντηση των δύο γυναικών!

© 2024 tlife.gr