Σταματίνα Τσιμτσιλή: Με sporty look για αγορές στο Μαρούσι – Η συνάντηση που την χαροποίησε [pics]

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Η εκπομπή της «Happy Day» στον Alpha σημειώνει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ενώ βιώνει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του συζύγου της, Θέμη Σοφού, με τον οποίο έχει αποκτήσει τρία υπέροχα παιδιά.

Η παρουσιάστρια είναι μια full time μαμά και φροντίζει να περνάει όλο τον ελεύθερο χρόνο της στη Νάγια, τη Μαίρη και τον Ιωάννη-Εφραίμ, που αποτελούν για εκείνη την απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή τους. Ωστόσο, μερικές φορές επιλέγει να αφιερώνει και λίγο χρόνο στον εαυτό της, κάνοντας πράγματα που ευχαριστούν την ίδια.

Πρόσφατα, λοιπόν, η Σταματίνα βρέθηκε σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι, όπου έκανε μια χαλαρή βόλτα και πραγματοποίησε κάποιες αγορές από τα καταστήματα. Με sporty look, ελαφρύ μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις και τα μαλλιά της πιασμένα σε μια επιμελώς ατημέλητη αλογοουρά, έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της και όχι άδικα.

Κατά τη διάρκεια του περιπάτου της, ωστόσο, η παρουσιάστρια είχε και μία συνάντηση που την χαροποιήσει πολύ. Ξαφνικά, εμφανίστηκε μπροστά της ο Φάνης Μουρατίδης με του γιους του, οι οποίοι βρίσκονταν για τον άδικο λόγο με εκείνη στο εμπορικό κέντρο. Η Σταματίνα έσπευσε να χαιρετήσει τον ηθοποιό, ενώ στη συνέχεια, αφού τα είπα λίγο, του έδωσε κάποιες πληροφορίες σχετικά με το που θα βρει κάποια μαγαζιά που αναζητούσε.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More