Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μεταμορφώνεται σε top model και ποζάρει στον Δημήτρη Σκουλό!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μπορεί να είναι μητέρα τριών παιδιών, της Νάγιας, της Μαίρης και του Γιάννη, όμως δεν παραμελεί στιγμή την εμφάνισή της, αφού φροντίζει να περιποιείται συνεχώς τον εαυτό της! Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που έχουμε δει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πιο σέξι φωτογραφίες της, οι οποίες μας δείχνουν μια διαφορετική πλευρά του εαυτούς της και φυσικά συγκεντρώνουν δεκάδες κολακευτικά σχόλια από τους followers της.

Αυτή τη φορά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή άφησε για λίγο τον εαυτό της ελεύθερο, μεταμορφώθηκε σε top model και πόζαρε στο φακό του Δημήτρη Σκουλού. Η παρουσιάστρια του Alpha πρόκειται να είναι το εξώφυλλο γνωστού περιοδικού τον επόμενο μήνα και έτσι είχε την χαρά να συνεργαστεί με τον ταλαντούχο φωτογράφο. Η οικοδέσποινα της εκπομπής “Happy Day” ακολούθησε τις οδηγίες του κριτή του GNTM και παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατάφερε να βγάλει τα σωστά “κλικ”.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλοντας να δώσει μια μικρή γεύση στους followers της δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο backstages φωτογραφίες.

H Σταματίνα Τσιμτσιλή μας δείχνει μία πιο σέξι πλευρά του εαυτού της!

Read More

And More