Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μοναχική πρωινή βόλτα για αγορές στα βόρεια προάστια! Φωτογραφίες

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, εκτός από μια επιτυχημένη παρουσιάστρια, είναι και μια full time μαμά, που φροντίζει να αφιερώνει όλο τον ελεύθερο χρόνο της στα τρία παιδιά της. Η Νάγια, Η Μαίρη και ο Ιωάννης-Εφραίμ αποτελούν για εκείνη την απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή της και προσπαθεί να μην χάνει καμία στιγμή από το μεγάλωμά τους.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που, όταν η παρουσιάστρια του Alpha χρειάζεται να λείψει για λίγο από το σπίτι, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, παίρνει μαζί της παρέα τα παιδιά της και κυρίως της δύο κόρες της, που είναι μεγαλύτερες και καταλαβαίνουν περισσότερα από τον βενιαμίν της οικογένειας.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE έχει “τσακώσει” αρκετές φορές την οικοδέσποινα του Happy Day σε χαλαρές βόλτες με τα κορίτσια της, αλλά και σε εξόδους για αγορές με τις καλύτερες φίλες της, τις οποίες προσπαθεί να βλέπει συχνά και να μην τις παραμελεί λόγω δουλειάς.

Πρόσφατα, βέβαια, η Σταματίνα απαθανατίστηκε σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, όπου έκανε μια μοναχική βόλτα για ψώνια, με casual look και ελαφρύ μακιγιάζ. Απαλλαγμένη για λίγο από το άγχος της καθημερινότητας, απόλαυσε τον περίπατό της και έναν γρήγορο καφέ στο χέρι, ενώ αναχώρησε σχετικά γρήγορα, με προορισμό το σπίτι της και την οικογένειά της.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More