Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ο διαφορετικός εορτασμός του 15Αύγουστου στην Πάρο, λόγω κορονοϊού!

Στην Πάρο όπου τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊού είναι ιδιαίτερα αυξημένες βρίσκεται με την  οικογένειά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η γνωστή παρουσιάστρια του Alpha με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό και τα τρία παιδιά τους: την Νάγια, την Μαίρη και τον Ιωάννη προσπαθούν να τηρούν ευλαβικά τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό και το φετινό καλοκαίρι τους είναι αναμφίβολα διαφορετικό από κάθε άλλη χρονιά.

Η όμορφη Σταματίνα θέλοντας να ευχηθεί για τη σημερινή μέρα του Δεκαπενταύγουστου (που γιορτάζουν και οι κόρες της Παναγιώτα και Μαίρη, η μητέρα και η αδελφή της) έστειλε το δικό της μήνυμα αγάπης.. Η ίδια μάλιστα, μέσα από μια ανάρτησή της μας ενημέρωσε για το διαφορετικό Δεκαπενταύγουστο που περνά στο νησί.

«Κάθε χρόνο τέτοια μέρα είχαμε την ευλογία να ακολουθούμε την λιτανεία της Εικόνας της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής στην Παροικιά.

Φέτος την προσκυνήσαμε λίγες ημέρες πριν ένα απόγευμα μετά την παράκληση κατανυκτικά και χωρίς συνωστισμό. Χρόνια πολλά σε όλους όσοι γιορτάζουν. Να χαίρομαι κι εγώ τα κοριτσάκια μου, τη μανούλα μου, τη πεθερά μου και την αδελφή μου! Καλή Παναγιά σε όλους με υγεία», έγραψε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή!.

Read More

And More