Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ο “μαραθώνιος” μαγειρικής και οι ξέγνοιαστες στιγμές στο σπίτι με τα παιδιά και τον Θέμη Σοφό [pics,vid]

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στηρίζει έμπρακτα την εκστρατεία του Υπουργείου Υγείας και παραμένει στο σπίτι της μαζί με την οικογένεια της, προκειμένου να προστατευτεί από τον απειλητικό ιό και κατ’ επέκταση να προστατέψει τις ευπαθείς ομάδες. Η γνωστή παρουσιάστρια μπορεί τις καθημερινές να βγαίνει από το σπίτι της και να πηγαίνει στο πλατό της εκπομπής της “Happy Day”, όμως τόσο η ίδια όσο και η ομάδα της είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει ανησυχήσει με όλα όσα συμβαίνουν στον πλανήτη, ωστόσο δεν χάνει την ελπίδα και την αισιοδοξία της. Η παρουσιάστρια του Alpha κρατάει την ψυχραιμία της και εκμεταλλεύεται όσο περισσότερο μπορεί τα νέα δεδομένα που έχουν παρουσιαστεί στην καθημερινότητα όλων μας. Η ίδια απολαμβάνει τον απεριόριστο χρόνο με τα τρία παιδιά της, Νάγια, Μαίρη και Γιάννη, αλλά και με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, ο οποίος γενικότερα δουλεύει πολύ και λείπει τις περισσότερες ώρες από το σπίτι.

Το Σαββατοκύριακο, λοιπόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός δεν σταμάτησαν τα παιχνίδια με τα παιδιά τους, με την παρουσιάστρια να τους αφήνει για λίγο και να περνά αρκετές ώρες μαγειρεύοντας. “Μιλάμε για μαραθώνιο μαγειρικής όχι αστεία…Πρέπει να αρχίσουν να τρέμουν οι συμμετέχοντες στο MasterChef!”, σχολίασε τη λεζάντα της ανάρτησης με τα φαγητά που έκανε.

Όσον αφορά το Σαββατόβραδο, την διασκέδαση της οικογένειας ανέλαβε ο Θέμης Σοφός παίζοντας πιάνο για τους αγαπημένους του ανθρώπους.

Δες φωτογραφίες και βίντεο:

Ο Θέμης Σοφός αναλαμβάνει τη διασκέδαση της οικογένειας!

Read More

And More