Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ο πρωτότυπος τρόπος της για να παραμένει σε φόρμα στις διακοπές

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές την περασμένη Παρασκευή και από την επόμενη ημέρα ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές της. Η γνωστή παρουσιάστρια, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, επισκέφτηκε μαζί με την οικογένειά της την Πάρο, νησί όπου πρόκειται να παραμείνουν μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Τόσο η Σταματίνα Τσιμτσιλή όσο και ο σύζυγός της, Θέμης Σοφός, έχουν μεγάλη αδυναμία στο συγκεκριμένο μέρος, συνεπώς αποτελεί σταθερή επιλογή τους. Από την ημέρα που η παρουσιάστρια έφτασε στο νησί δεν έχει αποχωριστεί σχεδόν καθόλου το μαγιό της, καθώς οι βουτιές και τα παιχνίδια στη θάλασσα με τα παιδιά της δεν έχουν τέλος.

Μάλιστα, η ίδια βρήκε και έναν πρωτότυπο τρόπο ώστε να παραμένει σε φόρμα τώρα που βρίσκεται σε mood διακοπών. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να μοιραστεί το μυστικό της με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram και έτσι δημοσίευσε την ακόλουθη φωτογραφία.

“Ο καλύτερος τρόπος για να κρατηθείς fit στις διακοπές είναι να κουβαλάς τα συμπράγκαλα της οικογένειάς σου”, σημείωσε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή. 

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More