Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι κυριακάτικες βόλτες με τις κόρες της στην Αθήνα! [pics]

Μια ξεχωριστή μέρα πέρασαν, εχθές Κυριακή, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μαζί με τις κορούλες της. Η αγαπημένη παρουσιάστρια βρέθηκε με την Νάγια και την Μαίρη στο κέντρο της Αθήνας, με αφορμή τον γάμο μιας καλής της φίλης. Φυσικά, μετά το μυστήριο, η γλυκιά μανούλα πήρε τις κόρες της και έκαναν βόλτες στο Πεδίο του Άρεως, όπου απόλαυσαν το καταπράσινο πάρκο. Μάλιστα, τα κορίτσια της Σταματίνας μάζεψαν λουλούδια, τα οποία χάρισαν στην μητέρα τους!

Όμως, η βόλτα τους δεν τέλειωσε… αλλά λίγο αργότερα βρέθηκαν στα νότια και συγκεκριμένα στον Πειραιά, όπου βόλταραν δίπλα στην θάλασσα. Η οικοδέσποινα του Happy Day μπορεί να έχει καθημερινά ένα ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα –και αρκετά πρωινό ξύπνημα- το Σαββατοκύριακο όμως είναι αφιερωμένο στην οικογένεια και τα παιδιά της. Έτσι για ακόμη μια φορά εκμεταλλεύτηκε την ελεύθερη Κυριακή της και πέρασε υπέροχες στιγμές με τα κορίτσια της!

“Με αφορμή το γάμο καλής φίλης βρεθήκαμε στο Πεδίον του Άρεως. Με χαρά είδα οικογένειες να κάνουν βόλτες, ανθρώπους κάθε ηλικίας με τα κατοικίδια τους και άλλους που απλά ήθελαν να κάνουν μια βόλτα σε μια από τις λίγες οάσεις πρασίνου μέσα στο κέντρο της Αθήνας!”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα των φωτογραφιών.

Read More

And More