Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι μέρες που δεν εργάζεται είναι αφιερωμένες στην οικογένειά της!

Τα Σαββατοκύριακα της Σταματίνας Τσιμτσιλή είναι αφιερωμένα στην οικογένειά της. Η παρουσιάστρια του Alpha και ο σύζυγός της, Θέμης Σοφός έχουν αποφασίσει αυτές τις δύο μέρες να μην έχουν προγραμματισμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις για να τις περνούν όλοι μαζί. Για αυτό και είναι πάντα ξεχωριστά!

Οι δύο κόρες του ζευγαριού απολαμβάνουν τη συντροφιά των γονιών τους και ειδικά την έξτρα περιποίηση της μαμάς. Η Σταματίνα το τελευταίο διάστημα έχει εκδηλώσει κι έναν ιδιαίτερο ζήλο για τη μαγειρική κι έτσι δημιουργεί στην κουζίνα! Αυτή την Κυριακή έφτιαξε για τα αγαπημένα της πρόσωπα μια ξεχωριστή ομελέτα, την οποία αποκάλεσε νέα της εμμονή!

Η καινούρια μου εμμονή στην κουζίνα! Ομελέτα με κουακερ… #sunday #breakfast #family #yiammy

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) στις


Λίγες ώρες αργότερα, βρέθηκε σε μουσική παιδική θεατρική παράσταση. Η Σταματίνα απόλαυσε με τις κόρες της το έργο “Η Σερενάτα στην Κανταδοχώρα”.

Πρόκειται για την “Σερενάτα για το Κανταδοχώρι” που είναι βασισμένη στο ομώνυμο παιδικό βιβλίο της Μάρως Θεοδωράκη. Απόσπασμα του οποίου υπάρχει στο βιβλίο της Γλώσσας της Β’ Δημοτικού. Την σκηνοθεσία του έργου υπογράφει ο Αντώνης Λουδάρος και τα τραγούδια η Μάρω Θεοδωράκη.

Αγαπημένη ώρα όμως για τη Στματίνα και τις μικρές Μαίρη και Νάγια είναι και η στιγμή που πέφτουν για ύπνο. Τα κορίτσια βρίσκουν την καλύτερη αφορμή για παιχνίδι.

Read More

And More