Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι βόλτες στο Κολωνάκι και η άψογη σιλουέτα της έξι μήνες μετά τη γέννηση του γιου της [pics]

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη! Από τη μία έχει αποκτήσει την οικογένεια που πάντα επιθυμούσε και από την άλλη η εκπομπή της στον Alpha πάει από το καλό στο καλύτερο στους πίνακες τηλεθέασης. Η οικοδέσποινα του Happy Day βιώνει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας, ειδικά από την ημέρα που η οικογένειά της υποδέχτηκε το νέο μέλος της.

Ως μητέρα δύο πανέμορφων κοριτσιών, πάντα είχε την επιθυμία να αποκτήσει και έναν γιο με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό και το όνειρό της πραγματοποιήθηκε πριν περίπου έξι μήνες, όταν ήρθε στον κόσμο ο Γιάννης Εφραίμ. Μπορεί να έχει ένα απαιτητικό επαγγελματικό πρόγραμμα – και αρκετά πρωινό ξύπνημα – αλλά τόσο όταν επιστρέφει σπίτι από την δουλειά όσο και τα Σαββατοκύριακα, αφιερώνει όλο της τον χρόνο στα τρία αγγελούδια της.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE “τσάκωσε” την Σταματίνα Τσιμτσιλή σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές και οικογενειακές της υποχρεώσεις. Η γνωστή παρουσιάστρια απαθανατίστηκε σε μία από τις βόλτες της στο Κολωνάκι, όπου βρέθηκε για να κάνει τα ψώνια της. Εντύπωση έκανε για ακόμη μια φορά η άψογη σιλουέτα της, μόλις έξι μήνες μετά τη γέννηση του γιου της! Η Σταματίνα φαίνεται πως έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και έχει επανέλθει στα φυσιολογικά της.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More