Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οικογενειακές στιγμές ευτυχίας με τον μικρό Γιάννη! [pic]

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οικογενειακές στιγμές ευτυχίας με τον μικρό Γιάννη! [pic] | tlife.gr

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ζει μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωή της! Η γνωστή παρουσιάστρια έχει αποκτήσει την οικογένεια που πάντα επιθυμούσε και ειδικά από τη στιγμή που ήρθε στον κόσμο ο γιος της και χάρισε ένα αδερφάκι στις κόρες της – τη Νάγια και την Μαιρούλα – πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η οικοδέσποινα του Happy Day μπορεί να έχει καθημερινά φορτωμένο πρόγραμμα και… αρκετά πρωινό ξύπνημα, αλλά μόλις επιστρέφει σπίτι αφιερώνει όλο της τον χρόνο στην φροντίδα του 8 μηνών γιου της αλλά και στα παιχνίδια με τις μικρές. Μάλιστα, ο Γιάννης – Εφραίμ (όπως θα ονομαστεί το τρίτο παιδί της Σταματίνας) μεγάλωσε και συχνά η γνωστή παρουσιάστρια μοιράζεται όμορφα στιγμιότυπα από τις ώρες που περνούν μαζί στο σπίτι!

Το βράδυ της Πέμπτης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μας έδειξε τα παιχνίδια που παίζει στο πάτωμα του σπιτιού της με τον μικρό Γιαννάκη αλλά και την απόλυτη ευτυχία, ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της.

Δες το τρυφερό στιγμιότυπο:

Λίγες ώρες πριν, η όμορφη παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί ένα καλοκαιρινό στιγμιότυπο από τις οικογενειακές της διακοπές στην Πάρο!

READ more