Σταματίνα Τσιμτσιλή: Όμορφες στιγμές με τις κόρες της στο σπίτι! [pics]

Μπορεί το τελευταίο διάστημα να κυκλοφορούν έντονες οι φήμες για τρίτη εγκυμοσύνη με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να αποκαλύπτει στην εκπομπή της Happy Day, πως αν συμβεί κάτι τόσο ευχάριστο και περάσει η πρώτη περίοδος -που όλες οι μανούλες επιλέγουν να μην αποκαλύπτουν την εγκυμοσύνη τους- θα το ανακοινώσει η ίδια στους τηλεθεατές, αυτές τις μέρες όμως η γνωστή παρουσιάστρια προσπαθεί να περνά όσο περισσότερο χρόνο γίνεται με τα κορίτσια της.

Η Νάγια και η Μαιρούλα έχουν αρχίσει να μεγαλώνουν και φυσικά έχουν ξετρελάνει τόσο την όμορφη παρουσιάστρια του Alpha, όσο και τον σύζυγό της Θέμη Σοφό. Και μπορεί τις καθημερινές να μην έχουν όλοι μαζί ως οικογένεια πολύ χρόνο να περάσουν μαζί, τα Σαββατοκύριακα όμως είναι αφιερωμένα στις μικρές.

Αυτήν τη φορά όμως, η Σταματίνα έκανε τη διαφορά και μιας και τα σχολεία ήταν κλειστά λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών, αλλά και της επετείου της 17 Νοέμβρη, η παρουσιάστρια πέρασε περισσότερο χρόνο με τα κορίτσια στο σπίτι, έφαγαν μαζί πρωινό και πέρασαν ένα όμορφο απόγευμα ζωγραφίζοντας.

Μάλιστα η Σταματίνα έγραψε στο Instagram: “Μην αφήνετε ούτε στιγμή ανεκμετάλλευτη όταν μπορείτε να είστε κοντά στην οικογένεια σας! Οι μικρούλες μου σήμερα δεν είχαν σχολείο και φάγαμε μαζί πρωινό με τον αγαπημένο μας χυμό!”

Read More

And More