Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Όταν μου σπάσανε τα νερά στο πρώτο μου παιδί, δεν ήθελα να το πιστέψω»

Με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε η Μελίνα Μακρή κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο για τη γέννηση του γιου της που ήρθε στον κόσμο λίγο νωρίτερα από το προβλεπόμενο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θυμήθηκε την πρώτη φορά που γέννησε η ίδια.

«Γελάτε, αλλά δεν είναι αστείο. Όταν δεν περιμένεις να γεννήσεις και σου σπάσουν τα νερά και είναι και το πρώτο σου… Εμένα όταν μου σπάσανε τα νερά στο πρώτο μου παιδί, ήταν και εμένα λίγο νωρίτερα απ’ ό,τι έπρεπε, ήμουν στον ΑΝΤ1 τότε, έκανα ότι δε συμβαίνει. Δε μπορούσα να πιστέψω ότι γεννάω. Νόμιζα ότι είναι ένα σύμπτωμα. Γέννησα στις 36 εβδομάδες. Έλεγα ότι έχω ένα σύμπτωμα, δεν πίστευα ότι είναι τα νερά που σπάσανε. Λέω στην τότε αρχισυντάκτριά μου ότι μου συνέβη αυτό και μου λέει “νομίζω πρέπει να πας στον γυναικολόγο σου”» είπε αρχικά η παρουσιάστρια και συνέχισε:

«Ήταν εκεί και η Λίτσα Πατέρα που μου λέει “πάρε τώρα τον γυναικολόγο σου”. Είχα τον κύριο Καραγιάννη στα Σπάτα που με ρώταγε αν θέλω να με πάνε στο μαιευτήριο και λέω όχι θα οδηγήσω είμαι μια χαρά. Και με πήγαν να γεννήσω. Δεν ήθελα να το πιστέψω γιατί όταν έρχεται νωρίτερα δε θες να το πιστέψεις. Τη δεύτερη φορά ήξερα, έκανα ντουζάκι και έφυγα».

Read More

And More