Σταματίνα Τσιμτσιλή: Παιχνίδια με τις κόρες της και τους τετράποδους φίλους της, λίγο πριν έρθει ο γιος της! [pics]

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Παιχνίδια με τις κόρες της και τους τετράποδους φίλους της, λίγο πριν έρθει ο γιος της! [pics] | tlife.gr

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να έρθει στον κόσμο ο γιος της! Λίγο πριν γίνει μανούλα για τρίτη φορά και αφιερωθεί στο νεογέννητο μωρό της, η οικοδέσποινα του Happy Day στον Alpha περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τις δύο υπέροχες κόρες της, τη Νάγια και την Μαίρη. Μπορεί η παρουσιάστρια να έχει αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις, τόσο στην τηλεόραση, όσο και στο ραδιόφωνο αλλά πάντα βρίσκει ελεύθερη ώρα, ώστε να τον αφιερώσει στην οικογένειά της και στον σύζυγό της, Θέμη Σοφό.

Μόλις ολοκληρώνεται η εκπομπή της, η Σταματίνα τρέχει στο σπίτι για να βρεθεί κοντά στις πριγκίπισσές της, ώστε να τις βοηθήσει σε όλα όσα εκείνες χρειάζονται! Άλλωστε, η Νάγια και η Μαίρη μεγάλωσαν πλέον και έχουν ξεκινήσει πολλές δραστηριότητες, παράλληλα με το σχολείο τους και δεν είναι λίγες οι φορές που ζητούν τη βοήθεια της μαμάς τους στο διάβασμα. Όταν, όμως, τα διαβάσματα και οι υποχρεώσεις τελειώνουν έρχεται η ώρα του… παιχνιδιού!

Τι κι αν ξεκίνησαν οι διακοπές του Πάσχα… το μυαλό μας είναι ακόμα σε αυτά που συζητούσαμε μέχρι προχθές στο σχολείο για τους δεινοσαύρους. Τόσο «εξωτικό» που οι μικρές ήθελαν να γεμίσουν με ακόμα περισσότερες εικόνες το μυαλό τους και έτσι βρισκόμαστε να σερφάρουμε παρέα και να ψάχνουμε τυραννόσαυρους και βροντόσαυρους. Η πρόσβαση στο διαδίκτυο δίνει στα παιδιά τη δυνατότητα να μαθαίνουν, ενώ ταυτόχρονα ανακαλύπτουν και βελτιώνουν τις δεξιότητές τους. Και από τη μια σκέφτομαι πόσα μπορούν να ανακαλύψουν στο internet αλλά από την άλλη αναρωτιέμαι αν σε λίγα χρονιά θα μπορούν να χαζεύουν εικόνες μόνες τους χωρίς να ανησυχώ …! #kalyteroskosmos

A post shared by stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) on

Μπορεί η όμορφη παρουσιάστρια να βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, αλλά πάντα βρίσκει το κέφι να παίζει και να διασκεδάζει με την Μαίρη και τη Νάγια! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή λατρεύει να περνά χρόνο τόσο με τις κόρες της, όσο και με τους τετράποδους φίλους της κάνοντας μόνο διασκεδαστικά πράγματα. Έτσι η περίοδος της εγκυμοσύνης γίνεται ακόμη περισσότερο ευχάριστη!

READ more