Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μαζί με άλλους διάσημους γονείς σε μια ξεχωριστή εκδήλωση! [pics]

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν τα παιδιά. Ως μητέρα προσπαθεί να δίνει το παρών σε ξεχωριστές εκδηλώσεις που αφορούν την γονιμότητα. Το μεσημέρι της Κυριακής πήρε μέρος – μαζί με άλλους διάσημους γονείς – σε μία Ημερίδα, η οποία διοργανώθηκε εκ μέρους της Ελληνικής Εταιρείας Περιγεννητικής Ιατρικής και αφορούσε την Υπογεννητικότητα, στο Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η οικοδέσποινα του Happy Day έχει περάσει πολύ δύσκολες στιγμές, όσον αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα, καθώς είχε δύο αποτυχημένες εγκυμοσύνες στο παρελθόν, κάτι που δεν έχει διστάσει να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό. Οι στόχοι της συγκεκριμένης δράσης – στην οποία βρέθηκε και μίλησε μαζί με την Ελένη Πετρουλάκη, τον Μάριο Αθανασίου και την Ράνια Θρασκιά – είναι η αναγνώριση του προβλήματος της υπογεννητικότητας, η οποία τείνει να λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις στην Ελλάδα αλλά και η ευαισθητοποίηση των ειδικών.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

“Η ημερίδα για την υπογεννητικότητα ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για να θυμηθούμε τους αμέτρητους λόγους που υπάρχουν για να κάνουμε περισσότερα παιδιά. Ευτυχία, ευλογία, χαμόγελα!” ήταν το μήνυμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή στα social media.

Μαζί με ειδικούς επί του θέματος, μίλησε για την ανάδειξη των επιπτώσεων της υπογεννητικότητας τόσο στην οικογένεια, όσο και στην κοινωνία.

Με τον Μάριο Αθανασίου

Ελένη Πετρουλάκη

Χρύσπα – Σταματίνα Τσιμτσιλή – Μάριος Αθανασίου – Ελένη Πετρουλάκη

Ελένη Πετρουλάκη – Ράνια Θρασκιά

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More