Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πάντα stylish! Για ψώνια στα βόρεια προάστια με κοντό σορτσάκι [pics]

Μπορεί η καθημερινότητα της να είναι γεμάτη με επαγγελματικές υποχρεώσεις και να πρέπει να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό των παιδιών της, ωστόσο η Σταματίνα Τσιμτσιλή πάντα βρίσκει χρόνο και για τον εαυτό της. Η παρουσιάστρια του Alpha συνδυάζει με απόλυτη επιτυχία την καριέρα της με την οικογενειακή της ζωή και φαίνεται πως έχει βρει τις κατάλληλες ισορροπίες για να τα καταφέρνει σ’ όλα! Ως μητέρα τριών παιδιών – της Μαίρης, της Νάγιας και του μικρού Γιάννη – οι οικογενειακές της υποχρεώσεις είναι αυξημένες, ωστόσο η Σταματίνα απολαμβάνει τη κάθε στιγμή της μητρότητας.

Παράλληλα, η οικοδέσποινα του Happy Day δεν ξεχνά ότι είναι γυναίκα και προσπαθεί να προσέχει τη διατροφή της όσο μπορεί αλλά και να γυμνάζεται. Ταυτόχρονα ακολουθεί πιστά τις νέες τάσεις της μόδας, έχοντας βρει το δικό της μοναδικό στιλ! Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE “τσάκωσε” την Σταματίνα Τσιμτσιλή σε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι.

Η παρουσιάστρια συναντήθηκε με τον καλό της φίλο και γνωστό pr manager, Γιώργο Ντάβλα και οι δυο τους έκαναν βόλτες στα μαγαζιά, συζητώντας για επαγγελματικά θέματα και όχι μόνο. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν πέρασε απαρατήρητη, επιλέγοντας ένα άκρως sexy look για την βόλτα της.

Με κοντό μαύρο σορτσάκι, δικτυωτό καλσόν και cowboy μπότες ήταν εντυπωσιακή ακόμη και σε μια καθημερινή της έξοδο!

Read More

And More