Σταματίνα Τσιμτσιλή: Παραδοσιακό Πάσχα με την οικογένειά της! [pics]

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει μια απαιτητική καθημερινότητα και γι’ αυτό τον λόγο ανυπομονούσε να έρθει το Πάσχα, ώστε να χαλαρώσει και να περάσει ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά της. Η παρουσιάστρια του Alpha και φέτος αποφάσισε να περάσει αυτές τις άγιες μέρες στην Αρχαία Κόρινθο, τόπο καταγωγής του συζύγου της, Θέμη Σοφού. Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Real News, εκεί θα ψήσουν τον παραδοσιακό οβελία και θα τηρήσουν όλα τα υπόλοιπα έθιμα του ελληνικού Πάσχα.

“Τα παιδιά αγαπούν πολύ το χωριό του μπαμπά και ανυπομονούν κάθε χρόνο να το επισκεφτούν”, συνηθίζει να λέει στο περιβάλλον της η παρουσιάστρια του Happy Day. Φέτος έχουν και έναν λόγο παραπάνω να χαίρονται, καθώς το Μεγάλο Σάββατο γιόρτασαν και τα πρώτα γενέθλια του βενιαμίν της οικογένειας, Γιάννη-Εφραίμ.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει ήδη μοιραστεί τα πρώτα στιγμιότυπα από τις πασχαλινές διακοπές της στα social media και φαίνεται πως απολαμβάνει τη κάθε στιγμή της οικογενειακής αυτής εξόρμησης στο χωριό. “Πηγαίνοντας στην εκκλησία του χωριού πάντα κοντοστεκόμαστε σε αυτό το σημείο όπου φαίνεται θεόρατος ο ναός του Απόλλωνα!” ήταν το σχόλιο της σε φωτογραφία όπου ποζάρει με τις κορούλες της, Νάγια και Μαίρη.

Από τον επιτάφιο της Μεγάλης Παρασκευής

Το Πάσχα αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για την ίδια να απολαύσει οικογενειακές στιγμές, αλλά και να ξεκουραστεί, αξιοποιώντας το διάλειμμα από την φρενήρη επαγγελματική καθημερινότητά της. Το ίδιο ισχύει, βέβαια, και για τον σύζυγό της και γνωστό ποινικολόγο Θέμη Σοφό, ο οποίος επιθυμεί και εκείνος μια μικρή ανάπαυλα από τους αγώνες που δίνει στις δικαστικές αίθουσες.

Read More

And More