Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το παράπονο και ο λόγος που άργησε να μιλήσει για την εγκυμοσύνη της!

Σταματίνα Τσιμτσιλή:  Το παράπονο και ο λόγος που άργησε να μιλήσει για την εγκυμοσύνη της! | tlife.gr

Βρίσκεται ήδη στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και είναι στα καλύτερά της. Ο λόγος για την Σταματίνα Τσιμτσιλή που έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μίλησε για την εγκυμοσύνη της, την αιτία που την έκανε να καθυστερήσει να αποκαλύψει τα ευχάριστα νέα, αλλά και το παράπονό της. Μιλώντας στο People και τον Γιώργο Πράτανο, η Σταματίνα άνοιξε την καρδιά της…

Γιατί άργησες να ανακοινώσεις την εγκυμοσύνη σου;

Δεν άργησα. Απλώς κάποιοι συνάδελφοι θεώρησαν σωστό να το βγάλουν πριν έρθει η κατάλληλη στιγμή, χωρίς να το έχω επιβεβαιώσει ακόμη κι εγώ. Όταν πρωτογράφτηκε, δεν είχα κάνει την πιο σημαντική εξέταση του πρώτου τριμήνου, την αυχενική διαφάνεια, που θεωρείται και η πιο κομβική. Το ανακοίνωσα όταν ένιωσα καλά – δεδομένου πως έχω κάποιες δυσάρεστες εμπειρίες από το πρόσφατο παρελθόν. Αλλά και όταν μαθεύτηκε, δεν βγήκα να το διαψεύσω, απλώς ζήτησα κάποιο χρόνο για να σιγουρευτώ.

Σε είδα δυσαρεστημένη στον αέρα της εκπομπής…

Κι εγώ αυτή τη δουλειά κάνω, καταλαβαίνω όλους τους συναδέλφους, δεν τσακώνομαι, έχω καλές σχέσεις με όλους, το ξέρεις… Αλλά σε κάποια πολύ λεπτά γυναικεία ζητήματα, όπως της μητρότητας, απαιτείται προσοχή. Ειδικά όταν χρειάζεται η επιβεβαίωση από το γιατρό σου για το αν μπορείς να μιλήσεις ή όχι, με δεδομένο πως, δυστυχώς, και στη χώρα μας ο αριθμός των αποβολών είναι μεγάλος. Δεν μιλάμε για μια είδηση που αφορά ένα νέο ζευγάρι ή ένα γάμο. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί όταν πρόκειται για θέμα υγείας.

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!

READ more