Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ποζάρει χωρίς μακιγιάζ και μας δείχνει τι κάνει λίγο πριν πέσει για ύπνο [pic]

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μπορεί να βγαίνει κάθε πρωί από το σπίτι της και να δίνει το παρών στην εκπομπή “Happy Day“, αφού είναι από τις λίγες που δεν έχουν σταματήσει λόγω κορονοϊού, όμως την υπόλοιπη μέρα την περνάει μέσα στο σπίτι της. Η γνωστή παρουσιάστρια έχει ανησυχήσει πολύ με όσα συμβαίνουν στη χώρα μας και φροντίζει να τηρεί τις οδηγίες αυτοπροστασίας και να παίρνει τα μέτρα της, καθώς δεν θέλει να μεταφέρει τίποτα μέσα στο σπίτι της.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απολαμβάνει το χρόνο με τα τρία παιδιά της, Νάγια, Μαίρη και Ιωάννη Εφραίμ, και σε καθημερινή βάση τους δίνει διάφορες ιδέες για παιχνίδι. Μπορεί οι βόλτες στα αγαπημένα τους μέρη να έχουν αντικατασταθεί από τα παιχνίδια στον κήπο του σπιτιού τους, όμως αυτό δεν τους πτοεί! Η μελαχρινή παρουσιάστρια μας δείχνει μέσα από αναρτήσεις της στο προφίλ της στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα από τη μέρα τους.

Αυτή τη φορά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στους διαδικτυακούς φίλους της τι κάνει λίγο πριν αφεθεί στην αγκαλιά του Μορφέα. Όπως θα δεις, η παρουσιάστρια διαβάζει το αγαπημένο της βιβλίο.

“Η καλύτερη παρέα λίγο πριν τον ύπνο είναι ένα βιβλίο”, σχολίασε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Τι λες;

Read More

And More