Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η πρώτη έξοδος από το σπίτι, μετά τη γέννηση του γιου της!

Πριν ένα μήνα ήρθε στον κόσμο ο γιος της, καρπός του έρωτά της με τον Θέμη Σοφό και η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι στα καλύτερά της. Η γνωστή παρουσιάστρια μετά από δυο κούκλες κόρες απέκτησε και ένα αγοράκι και είναι τρισευτυχισμένη.

Η ίδια, αυτές τις μέρες δεν βρίσκεται φυσικά στο πλατό της εκπομπής Happy Day, αλλά στο σπίτι όπου περνά στιγμές οικογενειακής ευτυχίας με τον νεογέννητο γιο της και τα κορίτσια της. Η παιδική παράσταση μπαλέτου της Νάγια και της Μαιρούλας, ήταν άλλωστε, η ευκαιρία για την πρώτη της έξοδο, μετά τη γέννα.

“Σήμερα συνειδητοποίησα για ακόμα μια φορά πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός. Το να βλέπω τις κόρες μας στην σχολική παράσταση μπαλέτου ήταν πολύ συγκινητικό… μια σκηνή που μου φαινόταν πολύ μακρινή όταν τις είχα μωρά στην αγκαλιά μου. Γι’ αυτό πρέπει να ζούμε το τώρα και να απολαμβάνουμε τις μικροχαρές της ζωής. Παρεμπιπτόντως αυτή η παράσταση ήταν η καλύτερη αφορμή για την πρώτη “έξοδο” από το σπίτι μετά την γέννηση του Γιαννάκη μας!”, έγραψε στο Instagram η Σταματίνα και ανέβασε μια φωτογραφία με τις δυο μπαλαρίνες της.

https://www.instagram.com/p/BjaoGz2n8m1/?taken-by=stam_tsimtsili

Read More

And More