Σταματίνα Τσιμτσιλή: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό – Που βρέθηκε το ζευγάρι;

Θεατρική βραδιά ήταν η χθεσινή για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Θέμη Σοφό, αφού βρέθηκαν στο θέατρο Λαμπέτη, προκειμένου να παρακολουθήσουν την παράσταση “Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες” σε σκηνοθεσία της Ρέινα Εσκενάζυ.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ο δικηγόρος μπορεί να έχουν ένα απαιτητικό πρόγραμμα μέσα στην καθημερινότητά τους, ωστόσο υπάρχουν και οι φορές, που τακτοποιούν νωρίς τις υποχρεώσεις τους και απολαμβάνουν μαζί τα βράδια τους εκτός σπιτιού.

Τόσο η Σταματίνα Τσιμτσιλή όσο και ο Θέμης Σοφός περιμένουν τη στιγμή που θα αναχωρήσουν για το αγαπημένο νησί τους, την Πάρο, την οποία έχουν να επισκεφτούν από το περσινό καλοκαίρι. Μαζί τους θα είναι φυσικά και τα τρία παιδιά τους, Νάγια, Μαίρη και Γιάννης.

Έχοντας να δουν κάποια θεατρική παράσταση εδώ και καιρό, αφού τα θέατρα ήταν κλειστά τους τελευταίους μήνες, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός έδωσαν το παρών στην επίσημη πρεμιέρα και απόλαυσαν τους πρωταγωνιστές επί σκηνής.

Ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί και απαθανάτισε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Θέμη Σοφό, μετά από το τέλος της παράστασης.

Δες τις φωτογραφίες:

 

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More