Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στην παραλία με την Μάρα Ζαχαρέα! Τα άψογα κορμιά των παρουσιαστριών [pics]

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τις διακοπές της και επέστρεψε στην Αθήνα, για τις ανάγκες των γυρισμάτων του trailer του Happy Day! Ωστόσο, γύρισε ξανά στην Πάρο για να περάσει εκεί το υπόλοιπο των καλοκαιρινών της διακοπών μαζί με την οικογένειά της. Η παρουσιάστρια του Alpha και ο ποινικολόγος σύζυγός της, Θέμης Σοφός, διατηρούν εξοχική κατοικία στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί και κάθε καλοκαίρι ταξιδεύουν εκεί για να… γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

Στο ίδιο νησί απολαμβάνουν κάθε χρόνο τις διακοπές τους και η Μάρα Ζαχαρέα με τον σύζυγό της Θόδωρο Ρουσόπουλο. Οι δύο γυναίκες διατηρούν στενή φιλία και περνούν τα καλοκαίρια τους μαζί, κάνοντας βουτιές στις καταγάλανες παραλίες της Πάρου. Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή απόλαυσε το μπάνιο της με την παρουσιάστρια του STAR, με τις δύο φίλες να ποζάρουν μαζί για το Instagram!

“Ενημέρωση και ψυχαγωγία συνυπάρχουν αρμονικά με καλοκαιρινό φόντο! Καλημέρα φίλοι μου!”, έγραψε χαρακτηριστικά η Σταματίνα στη λεζάντα των φωτογραφιών.

Όπως βλέπεις στις φωτογραφίες, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Μάρα Ζαχαρέα διαθέτουν άψογες αναλογίες!

Read More

And More