Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στην παρουσίαση της νέας σειράς του Christian Louboutin που είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα

Στην παρουσίαση της νέας σειράς του Christian Louboutin, που είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 1/6 η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια του Alpha, λάτρις της κομψότητας, έδωσε το παρών στην εκδήλωση του διάσημου σχεδιαστή, ο οποίος με την ολοκαίνουρια κολεξιόν του στηρίζει την Ένωση «Μαζί για το παιδί».

Η φετινή συλλογή του οίκου Louboutin μας ταξιδεύει στην Αθήνα και τις Κυκλάδες με μια σειρά πολύχρωμων σχεδίων εμπνευσμένα από την φύση και τη θάλασσα της Ελλάδας, την αρχαιότητα και την παραδοσιακή ελληνική λαϊκή τέχνη. Σε συνεργασία με τον καταξιωμένο καλλιτέχνη, Κωνσταντίνο Κακανιά, η συλλογή αξεσουάρ του Louboutin ακολουθεί την κυρία Τεπενδρή η οποία μας ξεναγεί στην πλούσια πολιτιστική παράδοση της Ελλάδας και της Μεσογείου.

Μαίρη και Γωγώ Αυγερινοπούλου

Χρυσιάννα Ανδριοπούλου

 

Μέρος των εσόδων της συλλογής GREEKABA θα διατεθεί για την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων για τα παιδιά που αγκαλιάζει η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και τα σωματεία-μέλη της.

 

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη από 1 Ιουνίου στην Αθήνα στα καταστήματα Enny Monaco Κηφισιά, Κολωνάκι, Γλυφάδα και Μύκονο και σε επιλεγμένα καταστήματα του οίκου Christian Louboutin σε όλον τον κόσμο και online στο www.christianlouboutin.com.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More