Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στηρίζει με κάθε τρόπο τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό [pics]

Eίναι ερωτευμένη με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό και το δείχνει με κάθε ευκαιρία! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν έκρυψε ποτέ πόσο ευλογημένη νιώθει που ήρθε στον δρόμο της ο γνωστός ποινικολόγος. Το ίδιο όμως κι εκείνος στις σπάνιες φορές που έχει μιλήσει δημόσια για την παρουσιάστρια του Alpha. Είναι άλλωστε από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και νιώθουν τα ίδια δυνατά συναισθήματα με τον πρώτο καιρό που γνωρίστηκαν.

Οι δυο τους κάνουν συχνά κοινές εξόδους και πάντα ο φωτογραφικός φακός του απαθανατίζει να περπατούν πιασμένοι χέρι χέρι. Φυσικά, πάντα στηρίζει ο ένας τον άλλο σε κάθε του βήμα. Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να λείπει η οικοδέσποινα του Happy Day από τη χθεσινή βραδιά. Έγινε η παρουσίαση του συνδυασμού των Εργατικών και είχε ομιλία ο Θέμης Σοφός ως Υποψήφιος Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή όχι μόνο παρακολούθησε την ομιλία ως ο πιο θερμός υποστηρικτής του συζύγου της αλλά δεν σταμάτησε να ανεβάζει και στιγμιότυπα στο instagram ενώ στο πλευρό της ήταν και άλλα μέλη της οικογένειας.

Καλή επιτυχία Εργατικοί! #support #dsa

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) στις

Read More

And More