Σταματίνα Τσιμτσιλή στο TLIFE: Η “τέλεια απόδραση” για καλό σκοπό και το Πάσχα με την οικογένειά της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μαζί με τον Κώστα Φραγκολιά βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο πλατό της “Τέλειας Απόδρασης” και έπαιξαν μαζί με τον Χρήστο Φερεντίνο για καλό σκοπό! Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Happy Day και ο συνεργάτης της, απόλαυσαν το συγκλονιστικό πλατό του νέου τηλεπαιχνιδιού του Alpha, με τον εξής στόχο: Να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για το Σωματείο “ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο”.

Το TLIFE, βρέθηκε στο πλατό της Τέλειας Απόδρασης, και κατέγραψε backstage στιγμές από τα γυρίσματα του επεισοδίου που θα δούμε το Μεγάλο Σάββατο στον Alpha

Η Σταματίνα μίλησε στο TLIFE, για την εμπειρία της στο παιχνίδι, αλλά και για το πώς θα περάσει το φετινό ιδιαίτερο Πάσχα και τόνισε τον ενθουσιασμό της που τα χρήματα θα πάνε στο σωματείο ΕΛΠΙΔΑ, και θα βοηθήσουν σε έναν αγώνα που κάνει εδώ και 30 χρόνια η ιδρύτριά του, Μαριάννα Βαρδινογιάννη!

“Θα κάνουμε Ανάσταση στο προαύλιο της εκκλησίας και θα μπορέσουμε να φάμε το μεσημέρι με κάποια από τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Η μητέρα μου και η πεθερά μου, έχουν εμβολιαστεί άρα χωρίς ανησυχία θα μπορέσουν να είναι κοντά μας. Έτσι θα είναι καλύτερα από πέρσι. Ωστόσο περιμένουμε την “Ανάσταση” τη ζωή μας και την καθημερινότητά μας, που μας έχει λείψει πολύ” είπε η Σταματίνα στο TLIFE.

Read More

And More