Σταματίνα Τσιμτσιλή – Θέμης Σοφός: Δείπνο στο Κολωνάκι μαζί με το ζεύγος Σρόιτερ [pics]

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός τον ερχόμενο Ιούνιο θα συμπληρώσουν εννέα χρόνια γάμου! Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια με τα τρία παιδιά τους, Νάγια, Μαίρη και Γιάννης, να αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά τους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μπορεί να έχει ένα απαιτητικό πρόγραμμα μέσα στην καθημερινότητα μιας και οι υποχρεώσεις της δουλειάς είναι πολλές, όμως πάντα φροντίζει να βρίσκει χρόνο για την οικογένεια. Τι και αν μέσα στην εβδομάδα ο ελεύθερος χρόνος είναι περιορισμένος έως ανύπαρκτος, τα Σαββατοκύριακα εκμεταλλεύονται κάθε ευκαιρία για χαλαρές βόλτες με τα παιδιά και ρομαντικές εξόδους αφιερωμένες στους δυο τους.

Το βράδυ της Παρασκευής, λοιπόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός βρέθηκαν σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της πόλης μαζί με τον Αντώνη Σρόιτερ και τη σύζυγό του, Ιωάννα Μπούκη, και όλοι μαζί απόλαυσαν το δείπνο τους. Τα δύο ζευγάρια κάνουν χρόνια παρέα και τα παιδιά τους μεγαλώνουν μαζί. Παράλληλα, αγαπημένο νησί και των τεσσάρων είναι η Πάρος, μέρος που περνούν το μεγαλύτερο μέρος των καλοκαιρινών διακοπών τους.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η παρέα συνάντησε τον Ηλία Ψηνάκη, με τον οποίο οι δύο γυναίκες θέλησαν να ποζάρουν μαζί. Τόσο η Σταματίνα Τσιμτσιλή όσο και η Ιωάννα Μπούκη δημοσίευσαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram διάφορες φωτογραφίες από την έξοδό τους.

Τ

Η παρέα πέρασε το βράδυ της με τον καλύτερο τρόπο!

Read More

And More