Σταματίνα Τσιμτσιλή – Θέμης Σοφός: Κομψοί και απόλυτα ταιριαστοί στο χριστουγεννιάτικο πάρτι της “Elpida Youth”! [pics]

Δεν χωρά αμφιβολία πως ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός! Οι δυο τους τραβούν τα βλέμματα σε κάθε εμφάνισή τους! Το βράδυ της Πέμπτης, η οικοδέσποινα του Happy Day και ο καταξιωμένος ποινικολόγος έκαναν ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές και οικογενειακές τους υποχρεώσεις και έδωσαν το παρών σε μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή εκδήλωση.

Πιο συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός παρευρέθηκαν στο 2ο Χριστουγεννιάτικο Πάρτι της Επιτροπής “Elpida Youth”, για να στηρίξουν με την παρουσία τους το σημαντικό έργο που κάνει η Επιτροπή. Σε έναν μοναδικά στολισμένο χώρο, άκρως εορταστικό, το αγαπημένο ζευγάρι απόλαυσε ξεχωριστές χριστουγεννιάτικες στιγμές, μέσα σε ένα κλίμα αγάπης και προσφοράς για τα παιδιά.

Το dress code της βραδιάς ήταν metallics και όπως θα δεις στις φωτογραφίες, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ντύθηκε όπως ακριβώς άρμοζε, επιλέγοντας ένα maxi ασημένιο φόρεμα, το οποίο συνδύασε με metallics κοσμήματα, τσάντα και πέδιλα.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More