Σταματίνα Τσιμτσιλή - Θέμης Σοφός: Οικογενειακή βόλτα στην Κηφισιά, περιμένοντας τον πελαργό!

Σταματίνα Τσιμτσιλή – Θέμης Σοφός: Οικογενειακή βόλτα στην Κηφισιά, περιμένοντας τον πελαργό! | tlife.gr

Περιμένουν το τρίτο τους παιδί και είναι στα καλύτερά τους. Ο λόγος για την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον σύζυγό της Θέμη Σοφό. Το όνειρο της γνωστής παρουσιάστριας για μια μεγάλη και όμορφη οικογένεια φαίνεται πως έγινε πραγματικότητα, με την Σταματίνα να είναι ξετρελαμένη με τα δυο κορίτσια της, την Νάγια και την Μαίρη, αλλά και ταυτόχρονα να ανυπομονεί για τον ερχομό του μπέμπη. Πλέον η παρουσιάστρια διανύει τον 8ο μήνα και από στιγμή σε στιγμή θα κρατά στην αγκαλιά της και τον γιο της.

Η αλήθεια είναι πως μετά τις δυο πριγκίπισσες τους, ο Θέμης και η Σταματίνα ήθελαν και έναν γιο, ο οποίος σύντομα θα μπει στην οικογένεια και αναμένεται να φέρει νέα χαμόγελα χαράς. Τα κορίτσια παρόλο που είναι μικρά ακόμη, βλέπουν την κοιλίτσα της μανούλας τους να φουσκώνει και ανυπομονούν για τον ερχομό του αδελφού τους. Ενώ, η μεγάλη κόρη θα είναι και η καλύτερη βοηθός για την μαμά Σταματίνα.

Ο φωτογραφικός φακός, απαθανάτισε πρόσφατα την όμορφη οικογένεια στην Κηφισιά, όπου διαμένει κιόλας κι έδειχνε ν΄απολαμβάνει όσο τίποτα την βόλτα της.

Φωτογραφίες: NDP

READ more