Σταματίνα Τσιμτσιλή – Θέμης Σοφός: Πιασμένοι χέρι χέρι σε βραδινή έξοδο!

Μια ερωτευμένη γυναίκα παραμένει η Σταματίνα Τσιμτσιλή και δεν διστάζει να το ομολογήσει όταν την ρωτούν για το σύζυγό της, Θέμη Σοφό. Τα ίδια έντονα συναισθήματα διατηρεί και ο γνωστός δικηγόρος για τη σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του. Αυτό φαίνεται σε κάθε τους κοινή εμφάνιση.

Παρόλο που έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την πρώτη γνωριμία που έφερε τη σχέση και το γάμο και έχουν μπει στη ζωή τους η Νάγια και η Μαίρη, συνεχίζουν να είναι πολύ ερωτευμένοι. Το TLIFE τους απαθανάτισε σε μία από τις σπάνιες βραδινές εξόδους τους.

Το ζευγάρι απόλαυσε το πρόγραμμα του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου και ο φωτογραφικός μας φακός τους απαθανάτισε να φτάνουν πιασμένοι χέρι χέρι. Με τον ίδιο τρόπο αναχώρησαν τις πρώτες πρωινές ώρες έχοντας αφιερώσει χρόνο ο ένας στον άλλο αλλά και στην παρέα τους.

Οι έξοδοί τους είναι σπάνιες καθώς το επαγγελματικό πρόγραμμα και των δύο είναι φορτωμένο. Ο Θέμης Σοφός έχει να αντιμετωπίσει πολύ σοβαρές υποθέσεις και η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει καθημερινά πρωινό ξύπνημα λόγω της εκπομπής και τις οικογενειακές υποχρεώσεις.

Αυτό το διάστημα η οικοδέσποινα του Happy Day έχει δρομολογήσει και το λανσάρισμα δική της σειράς ρούχων. Κάτι που της έχει δώσει πολύ κέφι και την έχει κάνει πιο δημιουργική!

Read More

And More