Σταματίνα Τσιμτσιλή – Θέμης Σοφός: Στο αεροδρόμιο μαζί με τις κόρες τους λίγο πριν αναχωρήσουν για το ταξίδι τους! [pics]

Μπορεί να είναι και οι δύο πολυάσχολοι, καθώς οι απαιτήσεις της δουλειάς τους είναι πολλές και ο χρόνος λίγος, όμως τα τρία παιδιά τους ήταν, είναι και θα είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους. Ο λόγος για την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Θέμη Σοφό, οι οποίοι αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Τον Ιούνιο του 2019 θα συμπληρώσουν 8 χρόνια γάμου και 9,5 σχέσης. Επισφράγιση του έρωτά τους αποτελεί η απόκτηση των τριών παιδιών τους, της Νάγιας, της Μαίρης και του Γιάννη.

Η αλήθεια είναι ότι η οικογένεια Σοφού λατρεύει τις εκδρομές και όποτε οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν, φτιάχνουν βαλίτσες και ταξιδεύουν άλλοτε σε κοντινούς και άλλοτε σε μακρινούς προορισμούς. Η μεγάλη κόρη της οικογένειας είναι πλέον 6 χρονών, η μικρότερη 5 και ο Γιάννης σε έναν περίπου μήνα θα συμπληρώσει τον πρώτο χρόνο ζωής του. Η οικοδέσποινα του “Happy Day” ήθελε από μικρή ηλικία να κάνει μία μεγάλη οικογένεια και όπως φαίνεται το όνειρό της πραγματοποιήθηκε.

Πριν λίγες μέρες, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την όμορφη οικογένεια στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος λίγο πριν αναχωρήσουν για το ταξίδι τους. Ο Γιάννης έλειπε από την παρέα τους, αφού ακόμα είναι αρκετά μικρός για τέτοιες εξορμήσεις. Η Σταματίνα ντυμένη casual δεν άφησε από τα μάτια της τις δύο πριγκίπισσές της, οι οποίες δείχνουν να απολαμβάνουν την προσοχή και την φροντίδα των γονιών του. Η παρουσιάστρια μπορεί να είναι ιδιαιτέρως ενεργή στα social media, όμως αυτή τη φορά δεν θέλησε να αποκαλύψει τον προορισμό τους.

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More