Σταματίνα Τσιμτσιλή – Θέμης Σοφός: Βάφτισαν τις δυο κορούλες τους! Φωτογραφίες

Τις δυο πριγκίπισσες του βάφτισαν την Κυριακή στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου στο Μουσείο Νάσιουτζικ η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός. Το TLIFE βρέθηκε στη διπλή βάφτιση που έκανε το ζευγάρι και σου εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό.
Τα κορίτσια του ζευγαριού πήραν τα ονόματα Παναγιώτα (Νάγια) και Μαρία (Μαίρη) από τις γιαγιάδες τους και γέμισαν χαμόγελα χαράς τα αγαπημένα του πρόσωπα. Νονοί της Νάγιας ήταν η Μαριάντζελα Λεμονή και ο Γιώργος Παμπορίδης, ενώ της Μαίρης, η Μαίρη Παλιαλέξη και ο Κώστας Παπακωστόπουλος.

/

Το διπλό baby bloom έγινε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής και μετά το μυστήριο ακολούθησε λαμπερή δεξίωση στο κτήμα για τους φίλους και τους συγγενείς του ζευγαριού.
Ανάμεσα στους καλεσμένους που βρέθηκαν εκεί ήταν η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα, ο Αντώνης Σρόιτερ με την σύζυγό του Ιωάννα Μπούκη, η Δέσποινα Καμπούρη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Ευγενία Μανωλίδου με τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο Τζώνυ Καλημέρης και πολλοί άλλοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ευτυχισμένος μπαμπάς Θέμης Σοφός έπαιξε κάποια τραγούδια στο πιάνο και στη συνέχεια ανέλαβε η καλή του φίλη Ευγενία Παπαδήμα.

Λίγες κουβέντες αντάλλαξε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με την Φαίη Σκορδά ενώ με τον Γιώργο Λιάγκα φαίνεται πως δεν είπε τα νέα του, αφού ο παρουσιαστής του Πρωινού κρατώντας αγκαλιά τον μεγάλο του γιο Γιαννάκη, κάθισε κατευθείαν στο τραπέζι…

Δες φωτογραφίες:

Θέμης Σοφός, Σταματίνα Τσιμτσιλή
/

/

Ιωάννα Μπούκη, Αντώνης Σρόιτερ
/

Δέσποινα Καμπούρη
/

Δημήτρης Ουγγαρέζος
/

Παναγιώτης Ψωμιάδης

Παναγιώτης Στάθης
/

Μάνος Μαγιάτης

Δημήτρης Μάρκου
/

Δημήτρης Σταματίου

Φωτογραφίες μέσα από τη βάφτιση που ανέβασαν οι φίλοι τους στο Instagram:

Δες το video με τις δηλώσεις του ζευγαριού:

Read More

And More