Σταματίνα Τσιμτσιλή – Θέμης Σοφός: Βραδινή έξοδος λίγο πριν γίνουν γονείς για τρίτη φορά! [pics]

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός βιώνουν στιγμές οικογενειακής ευτυχίας! Το ζευγάρι απολαμβάνει την καθημερινότητα με τις δύο υπέροχες κόρες του – την Μαίρη και τη Νάγια – και ανυπομονεί να έρθει στον κόσμο το νέο μέλος της οικογένειάς του. Η οικοδέσποινα του Happy Day μπήκε αισίως στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και δεν μπορεί να είναι περισσότερο ευτυχισμένη, καθώς πρόκειται να αποκτήσει επιτέλους γιο!

Η γνωστή παρουσιάστρια και ο καταξιωμένος δικηγόρος έχουν ένα πολύ απαιτητικό επαγγελματικό πρόγραμμα και σπάνια κάνουν βραδινές εξόδους. Το βράδυ της Παρασκευής, όμως, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο σύζυγός της έκαναν μία εξαίρεση και βρέθηκαν στο Αθηνών Αρένα, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Alpha.

Οι παρουσιαστές του τηλεοπτικού σταθμού της Κάντζας βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα και διασκέδασαν όλοι μαζί. Φυσικά, η Σταματίνα έφτασε από νωρίς στο μαγαζί, συνοδευόμενη από τον γνωστό ποινικολόγο, ο οποίος δεν την άφησε στιγμή από το πλευρό του! Μπορεί να βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, αλλά δεν γινόταν να λείψει από την ξεχωριστή βραδιά του τηλεοπτικού της “σπιτιού” και φυσικά να μην την συνοδεύει ο άντρας της ζωής της!

Δες τις φωτογραφίες:

View this post on Instagram

About last night @alphatv #nightout #fun

A post shared by stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) on

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More