Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τι καινούργιο “μαγειρεύει” για το Happy Day; Αποκλειστικές backstage φωτογραφίες

Ανανεωμένη και γεμάτη όρεξη για σκληρή δουλειά επέστρεψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά τις διακοπές της στην Πάρο. Η αγαπημένη παρουσιάστρια βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την πρεμιέρα της εκπομπής της, Happy Day, τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, με το άγχος και συγχρόνως τον ενθουσιασμό να κορυφώνονται.

Η οικοδέσποινα της ψυχαγωγικής εκπομπής του Alpha αποτελεί σταθερή αξία για το σταθμό και έτσι έρχεται για 8η σεζόν να ομορφύνει τα πρωινά μας και να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές μαζί με τους έμπιστους συνεργάτες της. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή γνωρίζει το μυστικό της επιτυχίας, γεγονός που έχει αποδείξει εδώ και πολλά χρόνια μέσα από τη δουλειά της.

Έχοντας στο πλευρό της στο πάνελ τον Δημήτρη Παπανώτα, τον Κώστα Φραγκολιά, την Τίνα Μεσσαροπούλου, στην κουζίνα τον Δημήτρη Μπέλλο και τη Μαρία Μπέη και φυσικά το Δήμο Βερύκιο, η γνωστή παρουσιάστρια υπόσχεται να δώσει νόημα στο πρωινό ξύπνημα, να μας ενημερώσει για ότι συμβαίνει και να μας κρατήσει την πιο ευχάριστη παρέα.

Ύστερα από επτά χρόνια καθημερινής παρουσίας στην πρωινή ζώνη του Alpha, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει δημιουργήσει μια στενή σχέση με τους τηλεθεατές και αυτός και είναι και ο λόγος που συνεχώς την εμπιστεύονται όλο και περισσότεροι για να αρχίσουν τη μέρα τους.

Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα, το TLIFE σου παρουσιάζει αποκλειστικές φωτογραφίες της παρουσιάστριας από τις τελευταίες πρόβες στο ανανεωμένο, ευρύχωρο και γεμάτο ξεχωριστές γωνίες πλατό του Happy Day. Φορώντας μία μίντι μαύρη φούστα και ένα T-shirt, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επιμελείται τις τελευταίες λεπτομέρειες και ποζάρει στο φακό τόσο μόνη όσο και μαζί με τους συνεργάτες της.

Δες φωτογραφίες:

Καλή αρχή!

Read More

And More