Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το δείπνο με τις διάσημες φίλες της! Φωτογραφίες

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι λάτρης των social media και ειδικά του Instagram. Η παρουσιάστρια του Alpha διαθέτει έναν πολύ “δυνατό” λογαριασμό, μέσα από τον οποίο μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της, την επαγγελματική, αλλά και την προσωπική.

Το βράδυ του Σαββάτου, λοιπόν, με μία ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της, αποκάλυψε πώς έκανε μια solo βραδινή έξοδο κι έτσι χρειάστηκε να αποχωριστεί για λίγο τα τρία παιδιά της, τα οποία αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητα για εκείνη.

Συγκεκριμένα, η οικοδέσποινα του Happy Day βρέθηκε στο σπίτι της αρχισυντάκτριάς της, Μαίρης Παλιαλέξη, η οποία είχε τα γενέθλιά της και, όπως συνηθίζει, διοργάνωσε ένα δείπνο μόνο για γυναίκες και συγκεκριμένα για τις καλές φίλες της. Ανάμεσα σε άλλες, το “παρών” έδωσε η Ρούλα Κορομηλά, η Ιωάννα Σρόιτερ, η Όλγα Λαφαζάνη και η Μαριάντζελα Δοκοπούλου.

Όλες μαζί, μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς έβγαλαν αρκετές φωτογραφίες και μία από αυτές, μάλιστα, την δημοσίευσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Instagram της, σχολιάζοντας: “Αυτό το dinner είναι θεσμός!” .

Η Μαίρη Παλιαλέξη από την άλλη, προτίμησε να μοιραστεί με τους followers της τα… παρασκήνια της εν λόγω φωτογράφισης, αφού δημοσίευσε δύο στιγμιότυπα από την προσπάθεια που έκαναν όλες μαζί να βγάλουν μία καλή φωτογραφία.

Χρόνια πολλά!

Read More

And More