Σταματίνα Τσιμτσιλή: To δημόσιο μήνυμα για το πρόβλημα της υγείας της που την ταλαιπώρησε

Ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

Στην τελευταία της ανάρτηση, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες. Θυμίζουμε, μάλιστα, πώς η ίδια αποχώρησε από το Happy Day την περασμένη Παρασκευή, καθώς ένιωθε πολύ έντονη αδιαθεσία.

Δημοσιεύοντας μια ανέμελη φωτογραφία της, αποκάλυψε ότι αγνόησε μία συνηθισμένη ίωση, ενώ ευχαρίστησε τους followers της για τις ευχές τους και το ενδιαφέρον που έδειξαν προς το πρόσωπό της.

«Με μία φωτό μάλλον ανέμελη θέλω να σας ευχαριστήσω για τις εκατοντάδες ευχές σας που με έκαναν να χαμογελάσω και να αισθανθώ πολύ όμορφα αυτό το κατά κυριολεξία πολύ δύσκολο τριήμερο. Η αλήθεια είναι ότι αγνόησα μία συνηθισμένη ίωση θεωρώντας ότι δεν είναι τίποτα και συνέχισα κανονικά το πρόγραμμά μου με αποτέλεσμα αυτή να με ρίξει νοκαουτ και να ταλαιπωρηθώ πολύ. Οι άνθρωποι συχνά νιώθουμε άτρωτοι … ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα και αγνοούμε τα σημάδια του σώματος μας. Όταν στη μέση μπαίνουν οι οικογενειακές, επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο. Σε αυτή τη μάχη όμως πρέπει να θυμόμαστε ότι δεν βγαίνουμε πάντα νικητές. Δεν ξέρω για εσάς πάντως εγώ το πρώτο μάθημα μου για το 2020 και τη νέα δεκαετία το πήρα. Θα αφουγκράζομαι καλύτερα τον εσωτερικό εαυτό μου που κάποιες φορές έχει ανάγκη να χαμηλώσει ταχύτητα και να ξεκουραστεί. Περαστικά σε όσους παίρνουν κάτι παρόμοιο!» έγραψε χαρακτηριστικά.

Read More

And More