Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το καλοκαίρι της αφιερωμένο στην Πάρο με τα παιδιά της – Φωτογραφίες

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απολαμβάνει ένα ακόμη καλοκαίρι στην Πάρο με τα παιδιά της.

Μετά τον γάμο της με τον Θέμη Σοφό, η παρουσιάστρια δεν έχει λείψει καλοκαίρι από το νησί στο οποίο διατηρούν ένα όμορφο εξοχικό με τον σύζυγό της.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο κλείσιμο της τηλεοπτικής σεζόν ανανέωσε το ραντεβού με τους τηλεθεατές του Alpha με το Happy Day να επιστρέφει ανανεωμένο στον αέρα. 

«Eγώ το αγαπώ αυτό που κάνω και το αγαπώ το Happy Day και φέτος επειδή βρέθηκα σε ένα περίεργο σταυροδρόμι – ίσως να διαβάσατε και κάποια πράγματα – και να πάρω κάποιες σημαντικές αποφάσεις.

Θέλω να σας πω ότι επέλεξα να μείνω εδώ, γιατί άκουσα την καρδιά μου. Γιατί αυτό που έχουμε δέκα χρόνια τώρα δεν το αλλάζω, με τίποτα. Αλήθεια σας το λέω», ήταν τα λόγια της Σταματίντας Τσιμτσιλή στην τελευταία εκπομπή της σεζόν.

Η παρουσιάστρια αμέσως αναχώρησε για την Πάρο, εκεί όπου ξεκίνησε μια νέα καθημερινότητα στο νησί, δίνοντας πάντα προτεραιότητα στα τρία της παιδιά. 

Οι τρυφερές φωτογραφίες από την παραλία και τα σοκάκια του νησιού ήταν εκείνες που ξεχώρισαν στα social media με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να καμαρώνει για τα παιδιά της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή – Οι πόζες με μπικίνι.

Φωτογραφίες instagram

Read More

And More