Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το ξεχωριστό μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας!

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας σήμερα και οι απανταχού γυναίκες έχουν κάθε λόγο να γιορτάζουν! Αυτή η ξεχωριστή ημέρα γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου, σε ανάμνηση μιας μεγάλης εκδήλωσης διαμαρτυρίας που έγινε στις 8 Μαρτίου του 1857 από εργάτριες κλωστοϋφαντουργίας στη Νέα Υόρκη, οι οποίες ζητούσαν καλύτερες συνθήκες εργασίας. Η πρώτη Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας γιορτάστηκε το 1909 με πρωτοβουλία του Σοσιαλιστικού Κόμματος των ΗΠΑ και υιοθετήθηκε δύο χρόνια αργότερα από τη Σοσιαλιστική Διεθνή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανήκει στην κατηγορία εκείνων που θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα σήμερα και να εκφράσουν τις δικές τους σκέψεις για τις γυναίκες. Σύζυγος, μητέρα και εργαζόμενη η ίδια γνωρίζει καλά πόσο δύσκολο είναι να είσαι καθημερινά σε όλα εντάξει. Έτσι, λοιπόν, δημοσιεύοντας μία από τις αγαπημένες της φωτογραφίας, η παρουσιάστρια ανοίγει δημόσια την καρδιά της…

“Με μια από τις πιο αγαπημένες μου φωτογραφίες εύχομαι σε κάθε γυναίκα να ζει την κάθε στιγμή με πάθος, να νιώθει πληρότητα χωρίς να περιμένει να εισπράξει αυτό το συναίσθημα από τους άλλους, να μην ανέχεται ούτε για ένα δευτερόλεπτο την βία και κάθε είδους απαξίωση, να νιώθει λιγότερες τύψεις επειδή δεν προλαβαίνει πάντα να είναι η ιδανική σύντροφος, η τέλεια μάνα, κόρη ή φίλη. Σημασία έχει που το προσπαθεί με την καρδιά της. Κορίτσια μην περνάτε μια ζωή ψάχνοντας το φως γύρω σας όταν απλά μπορείτε να κοιτάξετε μέσα σας. Χρόνια μας πολλά!”, ήταν τα λόγια της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Δες τη φωτογραφία:

Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες!

Read More

And More