Σταματίνα Τσιμτσιλή: To μήνυμα για τον κορονοϊό και τα παιχνίδια με τα παιδιά μέσα στο σπίτι [pics,vid]

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή διαθέτει έναν ιδιαίτερα ενεργό λογαριασμό στο Instagram, καθώς σε καθημερινή βάση τροφοδοτεί το προφίλ της με διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή της, είτε την προσωπική είτε την επαγγελματική. Η γνωστή παρουσιάστρια έχει ανησυχήσει πολύ με όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στη χώρα μας και γενικά στον πλανήτη, συνεπώς λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της οικογένειάς της.

Η οικοδέσποινα της εκπομπής “Happy Day” μένει στο σπίτι μαζί με τα τρία παιδιά της, Μαίρη, Νάγια και Γιάννη, ακολουθώντας τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας και μας παρακινεί να κάνουμε το ίδιο. Η ίδια δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό δείχνοντας πώς πέρασε το απόγευμα με τα παιδιά της στον κήπο του σπιτιού τους και στη συνέχεια έστειλε μέσα από ένα βίντεο το δικό της μήνυμα για τον κορονοϊό.

“Μένουμε σπίτι γιατί έτσι προστατεύουμε τον εαυτό μας, τους ανθρώπους που αγαπάμε και όλους τους συμπολίτες μας. Μένουμε σπίτι γιατί εκεί είναι ο μικρός παράδεισος μας και οφείλουμε να τον προστατεύσουμε. Μένουμε σπίτι γιατί ακούμε τους ειδικούς που ξέρουν καλύτερα. Μένουμε σπίτι και σκεφτόμαστε αισιόδοξα γιατί όλα αυτά που ζούμε σύντομα θα είναι μια κακή ανάμνηση”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε ποζάροντας στον καναπέ της.

Δες φωτογραφίες και βίντεο:

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μένει στο σπίτι μαζί με τα παιδιά της!

Read More

And More