Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το ρομαντικό ταξίδι στο εξωτερικό με τον Θέμη Σοφό! [pics]

Είναι στα καλύτερά τους και απολαμβάνουν τον έγγαμο βίο έχοντας αποκτήσει μια πανέμορφη οικογένεια. Ο λόγος για τον διακεκριμένο δικηγόρο Θέμη Σοφό και την ταλαντούχα παρουσιάστρια του Alpha Σταματίνα Τσιμτσιλή, που μετά από οκτώ χρόνια γάμου φαίνεται να έχουν βρει τη «χρυσή» συνταγή για να κρατούν τον έρωτά τους ζωντανό.

Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει μαζί τρία παιδιά: την Νάγια, την Μαιρούλα και τον Ιωάννη Εφραίμ απολαμβάνει να περνά χρόνο με όλη την οικογένεια και έχει φυσικά ως προτεραιότητα τα τρία του αγγελούδια. Ωστόσο, πριν λίγες μέρες ο Θέμης και η Σταματίνα έκαναν ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και πραγματοποίησαν ένα ταξίδι για δύο στο εξωτερικό.

 

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε μαζί στο αεροδρόμιο, λίγο πριν την αναχώρηση τους για ρομαντικό προορισμό. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μάλιστα επέλεξε μια casual chic εμφάνιση για το ταξίδι, επιλέγοντας ένα ανοιχτόχρωμο τζιν, με κόκκινο τοπ και μαύρο leather jacket και μαύρες μπότες και αξεσουάρ!

 

Οι δυο τους βέβαια, επέλεξαν να μην αποκαλύψουν το που πήγαν, με την Σταματίνα να ανεβάζει μια άκρως φθινοπωρινή φωτογραφία από τη μίνι απόδρασή τους. Το μόνο σίγουρο είναι πως το ζευγάρι πέρασε πολύ όμορφα και «γέμισε» τις μπαταρίες του επιστρέφοντας στην Αθήνα.

Οι φωτογραφίες της Σταματίνας στο Instagram από το ταξίδι της!

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More