Site icon TLIFE

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το συγκινητικό μήνυμα για την κόρη της που ξεκινάει το δημοτικό!

Έξι χρόνων είναι πια η μικρή Νάγια και σήμερα ξεκινά την πρώτη μέρα στο δημοτικό σχολείο. Η πρωτότοκη κόρη της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Θέμη Σοφού θα πάει φέτος στην πρώτη δημοτικού και τα συναισθήματα των γονιών της δεν περιγράφονται. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μάλιστα, ανέβασε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα συγκινητικό post και έκανε όλες τις μανούλες να ταυτιστούν μαζί της!

«Αλήθεια πόσο γρήγορα περνάνε τα χρόνια. Η κόρη μας που πριν λίγους μήνες έκλεισε τα έξι αύριο ξεκινάει στο «μεγάλο» σχολείο όπως η ίδια το αποκαλεί.

Σαν χθες θυμάμαι που την είχα στην αγκαλιά μου μωράκι και τώρα η Ναγιούλα μας θα σηκώνει μόνη της μια μεγάλη τσάντα γεμάτη βιβλία.

Καλή τύχη σε όλα τα πρωτάκια. Να είναι γερά κι ευλογημένα σε αυτό το καινούριο ταξίδι της ζωής τους», έγραψε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια που έχει αποκτήσει τρία παιδιά με τον σύζυγό της και διακεκριμένο δικηγόρο, έχει τεράστια αδυναμία στα αγγελούδια της και κάθε καινούριο ξεκίνημα είναι και για εκείνη μια νέα αρχή.

© 2024 tlife.gr