Σταματίνα Τσιμτσιλή: Για ψώνια παρέα με τις κόρες της σε… Christmas mood! [pics]

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει ένα γεμάτο πρόγραμμα καθημερινά. Έτσι, είναι ελάχιστες οι φορές που η παρουσιάστρια κατορθώνει να βρει λίγο χρόνο μόνο για εκείνη, μακριά από τα επαγγελματικά της καθήκοντα στον Alpha και τις δύσκολες οικογενειακές υποχρεώσεις που την περιμένουν στο σπίτι με τα τρία της παιδιά.

Η παρουσιάστρια είναι μια full time μαμά και φροντίζει να περνάει όλο τον ελεύθερο χρόνο της στη Νάγια, τη Μαίρη και τον Ιωάννη-Εφραίμ, που αποτελούν για εκείνη την απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή τους. Επομένως, δεν είναι λίγες οι φορές που, όταν χρειάζεται να λείψει για λίγο από το σπίτι, παίρνει μαζί της παρέα τα παιδιά της και κυρίως της δύο κόρες της, που είναι μεγαλύτερες και καταλαβαίνουν περισσότερα από τον βενιαμίν της οικογένειας.

Πρόσφατα, λοιπόν, η Σταματίνα με τα κορίτσια της επισκέφθηκαν εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, όπου έκαναν έναν χαλαρό περίπατο κοιτάζοντας τις βιτρίνες των μαγαζιών, αλλά και τις αγορές τους στη συνέχεια. Η παρουσιάστρια ήταν ντυμένη casual, αλλά όπως πάντα chic, ενώ δίπλα της οι χαριτωμένες μικρούλες φορούν παρόμοια φορέματα και χριστουγεννιάτικες στέκες στο κεφάλι.

Η Σταματίνα, κατά τη διάρκεια της βόλτας τους, δεν σταμάτησε να μιλάει στο κινητό για δουλειά, αλλά δεν πήρε λεπτό τα μάτια της πάνω από τις κόρες της, καθώς είναι μια πολύ αφοσιωμένη και στοργική μητέρα.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More